La Jahnela

Som La Jahnela!

Al Bloc La Jahnela hi vivim tres unitats familiars, que des del mes del 2016 vivim al número 156 de la Travessera de Gràcia, amb el suport de l’Obra Social i l’Oficina d’Habitatge Popular de Gràcia. Estem negociant amb la propietat, Immobiliària Mar SL (La Llave de Oro), i demanem poder quedar-nos als nostres pisos en règim de lloguer social. Però l’augment del preu de l’habitatge a Gràcia fa que sigui més rentable tirar l’edifici a terra i fer-ne pisos de luxe que no ens podem permetre.

És per això que comencem la campanya #SomLaJahnela per presentar-nos al veïnat de Gràcia. Volem que ens conegueu i sapigueu les raons que ens han dut a ocupar un habitatge. Volem explicar les nostres reivindicacions, ja que aquestes no només són per defensar el nostre habitatge, sinó que busquen que ningú més hagi de marxar de la Vila de Gràcia!

“Janela” vol dir “finestra” en portuguès. Vam escollir aquest nom pel nostre habitatge perquè quan es tanca una porta, s’obre una finestra. Aquesta finestra és la Solidaritat!

#SomLaJahnela!

-> DESCARREGA’T AQUÍ l’informe d’Arquitectura Sense Fronteres: Informe Técnico Trav. de Gracia 156

-> DESCARREGA’T AQUÍ l’informe sobre el procés d’expulsió de les veïnes de La Jahnela: Informe Jahnela

https://www.youtube.com/watch?v=jTlcZpkUlwU

A %d bloguers els agrada això: